Eпски гол на Виктор Томас: Кога популарната “вртенка”ја имате доведено до перфекција (ВИДЕО)

Во изборор на еден од легендарните голови во ЕХФ Лигата на Шампионите свое место најде и оваа перфектно изведена “вртенка” на десното крило на Барселона, Виктор Томас.