24РАКОМЕТ ТВ

Андреа Лекиќ: Барселона е мојот фаворит во Келн!

http://   Ексkлузивно интервју на Андреа Лекиќ  за handball-magazine.com и 24ракомет.мк неколку часови пред машкиот ракометен ” Фајнл-фор” во Келн. Кој имаше најголемо влијание во нејзината ракометна кариера, нејзиниот фаворит  на машкиот фајнл-фор турнир во…