ИНТЕРВЈУ

24 РАКОМЕТ ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА, НАУМЧЕ МОЈСОВСКИ: Доаѓа времето на новите момци, време е да преземат одговорност за Македонија (ИНТЕРВЈУ/ВИДЕО)

Наумче Мојсовски остана забележан во историјата на македонскиот ракомет како играч кој дал огромен придонес…