Вести

„Ракометот во Португалија ја преживеа револуцијата – сега младите играчи сметаат дека може да напредуваат“

Репрезентацијата на Португалија ги започна подготовките за Европското првенство. Тие во рамки на подготвителниот период ќе учествуваат на…