Јованка Радичевиќ со порака од Будимпешта (ВИДЕО)

Екипата на Вардар само што пристигна во главниот град на Унгарија и Јованка Радичевиќ беше прва на мета на новинарите. Во видеото подолу погледнете ја нејзината изјава.