Штрлек: Успеавме да го повториме успехот од пред две години (ВИДЕО)

Еден од колонијата на хрватски играчи во Полска – Мануел Штрлек со погодок во последните секунди ја осигура третата позиција на Киелце во малото финале.

Видно задоволен од огромниот успех кој го постигна неговата екипа, во изјава за 24ракомет Штрлек вели дека e добро што неговата екипа успеа да го повтори успехот од пред две години и во иднина неговата екипа ќе продолжи да работи на високи резултати.

 


Foto: Grzegorz Trzpil / Newspix