Шпанија е подготвена за одбрана на светската титула (ВИДЕО)

Репрезентацијата на Шпанија е подготвена за одбрана на светската титула која во 2013 година ја освои на домашен со победата над Данска од 35-19. Погледнете го мотивационото видео кое го подига шпанскиот дух пред настапот на СП во Катар.