Шестиот интернационален ракометен камп на Ласло Наѓ може да започне

По примерот на многу ракометни ѕвезди кои водат свои ракометни кампови, така и десниот бек на Веспрем и Унгарската репрезентација Ласло Наѓ веќе шеста година по ред го организира својот интернационален ракометен камп. Кампот започнува со работа денес во Веспрем,(недела, 29.06.2014) и ќе трае до ( сабота, 5.07.2014).

Галерија: