Червар го објави составот кој ќе настапи против Загреб

Последниот натпревар од Лигата на Шампионите за Металург е на програмата вечерва од 19h. Македонскиот шампион на теренот ќе се појави со следниот состав:

Голмани: Митревски и Мисовски

Пикер: Пешевски

Крила: Бој.Маџовски, Ојлески, Џукиќ и Костески

Бекови: Манасков Борј.Маџовски, Бувиниќ, Крстевски, Кукоски,  Нелоски, Стојановиќ, Талески и Велковски