ЦЕЛ ГРАД ЖИВЕЕ ЗА КЛУБОТ: ВЕСПРЕМ E МАРКЕТИНГ МАШИНЕРИЈА!

Екипата на минатогодишниот финалист во ЕХФ Велукс Лигата на шампионите, Веспрем работи професионално буквално на секое поле. Но посебно импресивно делува работата на маркетинг тимот кој прави се што е во негова моќ да го приближи клубот до своите фанови. Погледнете го последното дело од нивната кујна,насловено Веспрем-Град на ракометот, за кое мора да признаете дека изгледа фантастично. А до каде се нашите клубови на ова поле? Оставаме на вас да пресудите.