Хуман гест на некогашниот вардарец: Мораеш израдува многу дечиња за Божиќ (ФОТО)

Бразилскиот репрезентативец Рожерио Мораеш, кој со Вардар освои две европски титули, а сега е член на Веспрем, ја покажа својата хумана страна

Во градот Абаететуба, Мораеш реши да израдува многу деца и жители. Тој однесе многу празнични подароци за дечиња и жители на неговиот роден град.