Хуманитарната страна на Стојанче Стоилов (ФОТО)

Оваа слика говори за хуманитарната страна на репрезентативниот пикер и член на РК Вардар, Стојанче Стоилов, кој преку Црвениот крст на РМ се вклучува во многу хуманитарни акции меѓу кои беа и собирање средства за настраданите во поплавите во Србија, Босна и Хрватска. Стоилов вели дека доколку е потребно и во иднина ќе застане зад секоја хуманитарна акција.

Stole Stoilov
фото:facebook/ Црвен Крст на Република Македонија