Фудбал за загревање пред Веспрем… (ФОТО)

Дека Добривоје Марковиќ е вешт со ракометната топката, на навивачите на Вардар им е познато од поодамна, но на денешното загревање пред почетокот на натпреварот со Веспрем тој ги покажа своите вештини и со фудбалската топка…

AAA_8732
ФОТО: Филип Вирановски

 

AAA_8730
ФОТО: Филип Вирановски

 

AAA_8721
ФОТО: Филип Вирановски

 

AAA_8699
ФОТО: Филип Вирановски

 

AAA_8695
ФОТО: Филип Вирановски

 

AAA_8688
ФОТО: Филип Вирановски