Фудбалските вештини на ракометарите на Барселона (ФОТО)

На еден час пред стартот на ракометниот спектакл, ракометарите на Барселона го почуствуваа теренот во „Јане Сандански“. Каталонскиот гигант го започна своето загревање играјќи фудбал а нивните фудбалски вештини не беа воопшто спорни со оглед на градот кој што го претставуваат.EHFcl Vardar-Barcelona-6320 EHFcl Vardar-Barcelona-6315 EHFcl Vardar-Barcelona-6309 EHFcl Vardar-Barcelona-6308 EHFcl Vardar-Barcelona-6301

ФОТО: ФИЛИП ВИРАНОВСКИ