Французите „Експерти“ за освојување на медали (ФОТО)

Француската репрезентација уште еднаш ја потврди својата доминација во машкиот ракомет. Во продолжение погледнете дел од прославата на “експертите“ за освојување на медали.

[Best_Wordpress_Gallery id=”30″ gal_title=”Франција експерт за злато”]