Фото: Тренинг на ПСЖ

Противникот на македонскиот шампион, Металург, во групната фаза на Лигата на шампионите ги започна подготовките во матичниот камп на богатите арапски сопственици, каде ќе одиграат неколку пријателски натпревари со неколку клубови од блискиот исток. Со новите засилувања Вилијам Акамбре и легендарниот голман Тјери Омејер, парижаните ќе  се обидат да направат чекор напред на европската ракометна сцена и нивниот екстремно скап проект конечно да ја добие посакуваната валоризација.

Спортската сала во комплексот на Академијата “Аспаер” ќе биде домаќин на една од групите на Светското првенство во Катар 2015.

PSG 3
Фото-www.psghand.fr
PSG 2
Фото-www.psghand.fr
psg 4
Фото-www.psghand.fr
psg 5
Фото-www.psghand.fr
psg 6
Фото- www.psghand.fr
psg 8
Фото- www.psghand.fr
psg 9
Фото- www.psghand.fr
psg 10
Фото-www.psghand.fr
psg 11
Фото- www.psghand.fr
psg 7
Фото- www.psghand.fr