Фото: Андреа Лекиќ и учесниците во нејзиниот ракометен камп

andrea lekic 2
Фото-Vladimir Markovic
andrea lekic 3
Фото-Vladimir Markovic
andrea lekic 4
Фото-Vladimir Markovic
andrea lekic 5
Фото-Vladimir Markovic
andrea lekic 1
Фото-Vladimir Markovic
andrea lekic 6
Фото-Vladimir Markovic
andrea lekic 7
Фото-Vladimir Markovic
andrea lekic 8
Фото-Vladimir Markovic