Фото : Андреа Лекиќ во посета на ракометниот клуб РК Илинден – Вардар

Најдобрата ракометарка за 2013 година и членка на ЖРК Вардар, Андреа Лекиќ ја посети ракометната школа на Илинден која е веќе дел од академијата на Вардар. Младите таленти од ракометниот клуб Илинден – Вардар имаа можност да се дружат со Андреа Лекиќ. Покрај дружбата Лекиќ подели и по неколку корисни совети за во иднина.

andrea lekic- 10 rk ilinden- andrea lekic andrea lekic- rk ilinden