Фото:Новите дресови на Баја Маре за новата сезона

Големиот проект на романскиот првак започнува со нови дресови во чии бои Баја Маре ќе се обиде да се замеша во борбата за титулата во Лигата на шампионите. Во Баја Маре од следната сезона ќе игра и македонската репрезентативка Елена Ѓеоргиевска, а боите и дизајнот на новите дресови за претстојната сезона кои беа претставени оваа недела можете да ги погледнете на следниве фотографии.
baia mare
Новите дресови на новиот ромаски првак Фото: www.hcmbaiamare.ro

baia mare 1baia mare 3baia mare 2baia mare 4