ФОТОГАЛЕРИЈА: ОДБЛИСКУ со Татјана Хмирова (НАЈАВА)

Ексклузивно утре (16.10.2014) во 17:00 ја имаме таа чест да ви ја претставиме Татјана Хмирова во едно поинакво издание во видео интервју за 24Ракомет ТВ.
ОДБЛИСКУ ќе се запознаете со дел од приватноста и како Тата се адаптираше на животот во Македонија. А како поминавме на снимање?
Можете да погледнете во следната галерија…[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Татјана Хмирова”]