ФОТОГАЛЕРИЈА: БАЈА МАРЕ со фотосесија ја започнува европската авантура

Пред официјалниот почеток на Лигата на шампионите во женска конкуренција, екипите кои учествуваат ги прават последните подготвки, без разлика дали се работи на технички, тактички, кондициски или естетски план. Погледнете ја официјалната фотосесија на романската екипа Баја Маре за која настапува нашата Елена Ѓорѓиевска.