ФАТИ КОГА НАЈМНОГУ ТРЕБАШЕ: Една од одбраните на Милосављев во ТОП 5 (ВИДЕО)

Можеби немаше партија како на некој од претходните натпревари против Загреб или ПИК Сегед, сепак голманот Дејан Милосављев имаше неколку одбрани во серија од моментите кога се кршеше резултатот.

Тој, при 25-22 во 50. минута, запре удар од чиста позиција на левото крило Стефан Сигурмансон, и се чини дека таа одбрана ги откажа домашните од бркање резултат.

Погледнете ја одбраната на Милосављев на следниот ЛИНК