Урнебеснa комбинација: Ракометната репрезентација на Тахити игра „Хака“ танц(ВИДЕО)

Можеби досега сте навикнале „Хака“ танцот да го гледате на кошаркаските натпревари во изведба на репрезентативците на Нов Зеланд. Сепак и ракометниот свет има свои „Хака“ момци. Репрезентативците на Тахити пред натпревар се решија да го „заплашат“ својот противник, и да ги покажат своите танцувачки вештини. Одлуката кој е подобар, кошаркарската репрезентација на Нов Зеланд, или ракометната репрезентација на Тахити ја оставаме на вас.


Le Haka de l'équipe de Tahiti de … handball ! by Handnews

„Хака“ танц во изведба на кошаркарската репрезентација на Нов Зеланд