ТОП 5: Од пет одбрани три се на голманите на Вардар (ВИДЕО)

Дејан Милосављев и Калифа Гедбан се најдоа на врвот при изборот на интервенции на завршниот турнир. Ракометарите кои покажаа дека се одличен тандем на крајот завршија и во топ 5 изборот.

Милосављев кој беше прогласен и за најдобар голман во сезоната, па ова е само потврда дека ова беше негова сезона во која дебитираше. Тој ја има и најубавата интервенција, а кои се другите во Топ 5 изборот ќе можете да видите во видеото на следниот ЛИНК.