Том О’Браниган и ЕХФ ве повикуваат: Поставете ги вашите прашања до македонските репрезентативци

На стартот на Европското првенство, ЕХФ започна со интересна кампања во која ги повикуваат фановите на социјалната мрежа твитер да постават прашања до репрезентациите.

Прва репрезентација со која започна оваа кампања беше Франција а најинтересните прашања се најдоа на следното видео.

Следна на ред е Македонија. Затоа побрзајте и поставете ги вашите прашања прашања на твитер до

Најинтересните прашања ќе ги одговорат македонските репрезентативци и истите ќе прикажани во кратко видео.