Тимур Дибиров знае и кошарка (Видео)

Репрезентативецот на Русија и член на Вардар, Тимур Дибиров, освен ракомет знае да игра и кошарка. Во подготвителниот период неколку денови пред почетокот на Европското првенство во Полска, „летечкиот“ Русин покажа дека со талентот за спорт човек единствено може да се роди…