Стручниот тим и раководството на ЖРК Вардар ги испорбаа своите сили на првиот тренинг (ФОТО)

Набрзо по пристигнувањето во Будимпешта, Вардарки го одржаа привот тренинг во салата Електромош која се наоѓа во близина на хотелот Аквинкум во која вардарки ќе гостуваат во следните неколку дена.
Индира Кастратовиќ, Јан Питлик и Гордана Нацева имаа свои моменти на почетокот на тренингот кој вардарки го започнаа со голема доза на оптимизам.
Како изгледаше сето тоа погледнете на следните фотографии.

ZRK Vardar Indira Kastratovic ZRK Vardar Gordana Naceva ZRK Vardar Jan Pitlik

ФОТО: ФИЛИП ВИРАНОВСКИ