Столе Стоилов за 24ракомет ТВ: Австрија не можеше да не изненади, со цврста одбрана до победа над Словенија (ВИДЕО)

Големиот фајтер, човекот со лавовско срце, балерината во облик на мечка, Столе Стоилов за 24ракомет ТВ вели дека Австрија не можела со ништо да не изненади,а натпреварот во недела против Словенија ќе биде најтежок во досегашниот тек на СП.