Стоилов за 24ракомет ТВ: Одбраната го реши победникот (ВИДЕО)

Стојанче Стоилов веднаш по натпреварот против Босна и Херцеговина за 24ракомет ТВ вели дека репрезентацијата на БиХ била тежок противник за Македонија, а одбраната била таа која ја донесе победата на овој натпревар. Целата изјава можете да ја погледнете во клипот доле: