Старата чаршија во Битола на дресовите на комбинираниот тим (ФОТО ВЕСТ)

Екипата која игра против Бранко Ангеловски и пријателите на денешниот спектакл во „Младост“ во Битола настапува со играчи од Е. Работник и Пелистер.

Тие играат под името Битола, а на дресовите се наоѓа слика со мотив од Старата чаршија во Битола.

Македонските репрезентативци и пријатели на Бранко Ангеловски  го имаат истиот симбол на својот дрес, а разликата е во бојата…