Станиќ нема да брани и во репрезентацијата на Србија

Сега веќе поранешниот голман на Металург, Дарко Станиќ го известил вд.селекторот на Србија дека би сакал да го прескокне престојниот квалификациски натпревар против репрезентацијата на Црна Гора во Пионир. Станиќ овој период сака да го искористи за пронаоѓање на нов клуб, со оглед на тоа дека скоро ја прекина соработката со Металург.

извор: handball.me