Среќен роденден!

Денеска причина за честење има ракометарот на Загреб и репрезентацијата на Хрватска, Јосип Божиќ Павлетиќ. Тој ќе го прослави својот 25. роденден. Се работи за играч кој сè повеќе се истакнува и кој добива сè поголема улога на теренот.

Среќен роденден Јосип!