topka rakomet mreza

Среќен роденден!

Денешните славеници на родндени доаѓаат од Данска, Норвешка и Хрватска.

Данецот Каспер Сондергард кој игра за тимот на Скјерн, денеска ќе наполни 38 години.

Норвежанката, Јун Анденас од тимот на ларвик, пак, полни 36 години.

Селена Милошевиќ, која е дел од шампионот на Хрватска, Подравка денеска го слави својот 30. роденден.

Среќен роденден Каспер, Јун и Селена!