Среќен роденден!

Денеска на списокот се неколку интернационалци кои слават роденден.

Германецот Себастијан Фирнхабер кој е дел од тимот на Кил ќе наполни 25 години.

Полнолетство денеска ќе прослави Тадеј Кљун од Словенија, кој го носи дресот на Целје.

Роденден има и Гуро Рундбратен. Норвежанката која игра за Ларвик го слави својот 29. роденден.

Романката од ЧСМ Букурешт Оана Андреа Манеа, пак, ќе го прослави својот 34. роденден.

Среќен роденден Себастија, Тадеј, Гиро и Оана!