Среќен роденден Јуле!

Ракометарката која остави голема трага во игрите на репрезентацијата на Македонија и во еден добар дел во тимот на Кометал Ѓорче Петров, Јулија Николиќ (тогаш Партенко) денеска слави роденден. Јулија која е надвор од ракометот неколку години и се занимава со сосема друга дејност денеска полни 36 години.

Роденден слави и ракометарот од Црна Гора кој настапува за Целје, Бранко Вујовиќ. Тој ќе наполи 21 година.

Среќен роденден Јулија и Бранко!