Среќен роденден Себастијан!

Денеска на списокот на славеници се наоѓа репрезнентативецот на Аргентина, кој ги брани боите на тимот на Адемар Леон.

Себастијан Молдес Симонет е еден од браќата кои владеат со ракометот во Аргентина, а денеска полни 33 години.

Среќен роденден Себастијан!