Среќен роденден Андријана!

Членката на шампионската генерација на Кометал Ѓорче Петров и актуелен тренер во машкиот тим на Вардар и тоа на кадетската екипа, Андријана Будимир денеска има роденден. Таа денеска ќе наполни 40 години.

Роденден има и Матеуш Јахлевски од Полска. Играчот на Келце ќе го прослави својот 35. роденден.

Среќен роденден Андријана и Матеуш!