Составот на ЖРК Вардар против Будуќност

Во пресрет на денешното дерби во Лига на шампионите помеѓу ЖРК Вардар и ЖРК Будуќност, познат е составот на Индира Кастратовиќ.

ЖРК Вардар: Петковска, Радичевиќ, Стојановска, Митова, Лејно, Лазовиќ, Дембеле, Зебиќ, Алтхаус, Кликовац, Пенезиќ, Черноиваненко, Ихнева, Суслина и Лекиќ.