Слушнете ја официјалната химна на ЕХФ ЕУРО 2014 во женска конкуренција(ВИДЕО)

Песната “Hold Your Hands So Hihg” од унгарската група “New Level Empire” ќе биде официјална химна на ЕХФ ЕУРО 2014 во женска конкуренција кое од 7 до 21 декември ќе се одржи во Унгарија и Хрватска.

ВИДЕО