Скубе одмора од ракомет и од Вардар – ужива со семејството на Тајланд (ФОТО)

Словенечкиот интернационалец Сташ Скубе, кој беше еден од најзначајните играчи на Вардар во сезоната што полека изминува, замина на заслужен одмор.

Со оглед на тоа што луцидниот среден бек не е дел од словенечката репрезентација и нема обврски со националниот тим, тој веќе го користи одморот и тоа на Тајланд.

Таму ужива заедно со семејството и сигурно не мисли на ракомет и на Вардар…