Се роди Алек, наследникот на Никола Карабатиќ (ФОТО)

Најдобриот ракометар на светот, Никола Карабатиќ доби син. Неговата девојка Жералдин Пиле роди син од 53см, и 3,8 кила а неговото име е Алек.

Видно возбуден од веста за раѓањето на својот наследник Карабатиќ се огласи на инстаграм: Алек Карабатиќ се роди денеска во 2 часот, и веќе е центар на нашиот свет.Те сакаме многу мало човече.