Сергеј Горбок за 24ракомет ТВ: Среќен сум за Македонија, само нека продолжат така!

Левиот бек на руската репрезентација и член на Вардар, Сергеј Горбок по завршувањето на натпреварот со Германија за 24 ракомет ТВ со следнава изјава: