СЕИР НА ДЕНОТ: Дали знаете дека сте прогласен за најубав ракометар во СЕХА… Само се шегувавме!

Денот на шегата го искористи и водителката на СЕХА ТВ за забава на љубителите на ракометот од регионот. „Жртва“ на денешното првоаприлско интервју беше пикерот на Вардар, Мијајло Марсениќ. Во изјава за СЕХА ТВ, Стојковиќ требаше да објасни како би го „зезнал“ неговиот пријател Марсениќ, кога водителката го запраша пивотот на македонскиот шампион дали знае дека е прогласен за најубавиот ракометар во регионот. Марсениќ збунето се заблагодари, на што следуваше одговор дека сето тоа е првоаприлска шега.

Did the fans choose the most handsome player of the season, or is it just April Fools prank? 😉 RK Vardar БГК им. Мешкова #experiencehandball #SehaFInal4 #SEHALeague #Gazprom

Публикувахте от SEHA – Gazprom League в Петък, 1 април 2016 г.