Роберто Парондо: Фала ви многу на сите!

Тренерот на Вардар, Роберто Парондо слави со своите ракометари финиш на една одлична сезона. Тој успеа да го освои трофејот и како тренер со што додаде голем плус во неговата кариера.

Роберто Парондо во моментите кога го креваше пехарот пред ракометарите и пред да добие овации од нив прво се заблагодари:

„Момци, фала ви многу на сите!“