„Ривалството“ на Вардар и Веспрем… (ФОТО)

Два гиганти на две ракометни земји, вечерва ќе се соочат по четврти пат оваа сезона. Пријателството и професионалнизмот се двете одлики кои им даваат заедничка нишка на Вардар и Веспрем.
Денешниот натпревар ќе се одигра во поинаква атмосфера, без дополнителни тензии и разочараност од поразот на едната или другата екипа. Затоа и пред почетокот на последниот натпревар за Вардар во регуларниот дел од СЕХА лигата, пријателството ги надминува границите на ривалството…

AAA_8685
ФОТО: Филип Вирановски
AAA_8679
ФОТО: Филип Вирановски