Ренато Вугринец го одработи првиот тренинг за Работнички (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Со вториот тренинг за оваа сезона екипата на Работнички, стана посилна за уште двајца ракометари, Ванчо Димовски се приклучи на подготовките заедно со словенечкиот интернационалец кој ќе ја засили надворешната линија на тимот. Како што веќе најавивме, искусниот десен бек, Ренато Вугринец, денес се приклучи на екипата на Работнички.
До комплетирање на Работнички недостасуваат уште двајца ракометари кои имаат мали повреди и треба да се приклучат на екипата на висинските подготовки во Маврово.
rabotnickitreningdva (1 of 6)rabotnickitreningdva (2 of 6)rabotnickitreningdva (3 of 6)rabotnickitreningdva (4 of 6)rabotnickitreningdva (5 of 6)rabotnickitreningdva (6 of 6)

rabotnickitreningdvadva (3 of 3)

rabotnickitreningdvadva (2 of 3)

ФОТО: ФИЛИП ВИРАНОВСКИ