Рај за женските очи: Браќата Карабатиќ се разголеа за календар (ВИДЕО)

Повеќе француски спортисти, меѓу кои доминираат ракометарите Никола и Лука Карабатиќ, како и Хваиер Бараше, позираа голи пред објективите за новот календар „Богови на арените“.

Ваквиот календар се печати како поддршка во борбата против рак на дојката, а понежниот пол ќе може да ужива во 30 црно бели фотографии од француските спортисти. За постариот Карабатиќ ова не е ново искуство, бидејќи за прв пат се разголе уште во 2009 година, а сега му се придружија и Лука и Бараше.

Фото: boutique.stade.fr

luka nikola2