Раул ги построи ѕвездите на ПСЖ (ВИДЕО)

Францускиот шампион ПСЖ ги започна подготовките за претстојната сезона под водство на некогашниот вардаров тренер, Раул Гонзалес. Освен физички подготовки тие веќе започнаа да работат и со топка.

Во видеото кое го објавија од клубот може да се забележи дека тимот е во полн состав заедно со засилувањата. Играчите не само што тренираат за физичка кондиција туку и работат на тактитка со топка. Освен тоа, тие минуваат и најразлични тестови за нивната физичка подготвеност.

Како изгледа сето тоа на тренинзите на ПСЖ погледнете во следното видео…