Растко Стојковиќ за 24ракомет ТВ: Победивме голема екипа како Вардар, сепак ЛШ е нивен приоритет (ВИДЕО)

Најдобриот стрелец во екипата на Брест Мешков а воедно и на натпреварот, Растко Стојковиќ за 24ракомет ТВ изјави дека ова е голема победа за неговиот тим, совладана е голема екипа како Вардар. Целосната изјава на Растко Стојковиќ погледнете ја на видеото подоле.