Ракометарките на Лублин се разголија за новогодишниот календар (ФОТО)

Ракометарките на полскиот шампион МКС Лублин позираа за потребите на новогодишниот календар за 202о година.

Тие решија да ги покажат своите убави тела и да ги израдуваат навивачите, кои имаат можност да ги видат нивните миленички во малку поинакво издание.

Погледнете…